16:50 25.10.2020

На Луганщині на 15:00 проголосували 24% виборців - обладміністрація

1 хв читати

59 тис. 478 з 248 тис. 174 виборців, або 24% від загальної кількості проголосували на місцевих виборах у Луганській області станом на 15:00 неділі, повідомляється на сторінці Луганської обласної державної адміністрації.

Найвищу виборчу активність громадян зафіксовано в Троїцькому районі, де проголосували 37% виборців, найнижчу - у Новопсковському, де проголосували 18,2%.

Станом на 14:00 Головне управління Національної поліції в Луганській області зареєструвало 40 повідомлень про порушення виборчого законодавства, відкрито одне кримінальне провадження за фактом відкритого викрадення чужого майна - відеокамери на виборчій дільниці у Сватівському районі.

Найбільшу кількість порушень зафіксовано в м. Рубіжному - 14, де, зокрема, повідомляється про факти друкованих матеріалів зовнішньої реклами політичних партій.

У Старобільському районі зафіксовано вісім порушень, де, зокрема, на виборчій дільниці кандидат у депутати взяла бюлетені й вийшла в коридор. У Кремінському районі - шість порушень, зокрема повідомлення про те, що голова сільської ради і голова громадської ради розвозять пакети у селищах з агітацією за одного з кандидатів, а також про можливе підвезення на виборчі дільниці громадян для голосування.

У Сватівському районі зареєстровано чотири повідомлення про порушення виборчого законодавства, у Новопсковському - три, два - в Троїцькому районі, по одному в Біловодському, Міловському та Білокуракинському районах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА