23:52 25.10.2020

Центральна влада має почати слухати місцеве самоврядування, яке налаштоване на конструктивну роботу - Філатов

2 хв читати

Влада України має почати слухати місцеве самоврядування, оскільки воно налаштоване на конструктивну роботу, а не встромляти йому палиці в колеса, заявив мер Дніпра Борис Філатов.

"Центральна влада має почати слухати місцеве самоврядування, ми налаштовані на конструктивну роботу. Припиніть згортати децентралізацію, припиніть наступати на права місцевого самоврядування, і, я думаю, що в принципі, особливо за ситуації, коли йде така серйозна хвиля епідемії (коронавірусу COVID-19 - ІФ), нам треба разом працювати", - сказав Філатов у неділю в ефірі програми "Ніч виборів з Савіком Шустером", звертаючись до голови партії "Слуга народу" Олександра Корнієнка.

Він вважає, що після минулих місцевих виборів представники влади України мають зробити висновки: "припинити включати адміністративний ресурс, політично мотивовані кримінальні справи, припинити встромляти палиці в колеса місцевому самоврядуванню, лізти до нас в кишеню і в душу".

"Я думаю, що в спільних інтересах – і нашого суспільства, і нашої прекрасної країни – ми порозуміємося", - звернувся Філатов до Корнієнка.

Згідно з екзит-полом, проведеним спільно "Савік Шустер Студією" і телеканалом "Україна 24" з використанням інструментів соцкомпании Liberty Report, на виборах міського голови Дніпра лідирує Філатов. Згідно з результатами дослідження, за Філатова проголосували 44,47% жителів міста. На другому місці - представник партії "Громадська сила" Загід Краснов, за нього проголосували 14,44%, на третьому - представник блоку "Українська перспектива" Олександр Вілкул, за нього проголосували 11,27%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА