09:41 26.10.2020

Розрив між Гуньком і Ляшком на виборах нардепа в окрузі №208 після підрахунку 10% протоколів скоротився до 1,8% - ЦВК

2 хв читати

Кандидат на проміжних виборах народного депутата в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) №208 (Чернігівська обл.) Анатолій Гунько ("Слуга народу"), як і раніше, лідирує на виборах за підсумками підрахунку 10,05% оброблених протоколів.

Згідно з оприлюдненими в понеділок уранці на сайті Центрвиборчкому даними, за Гунька віддали свої голоси 35,8% виборців (1 489 голосів). На другому місці йде лідер партії "Радикальна партія Олега Ляшка" Олег Ляшко, за якого проголосували 34,04% виборців (1 416 голосів).

За самовисуванця Людмилу Давиденко проголосували 20,84% виборців (867 голосів).

Решта кандидатів у народні депутати набирає менше ніж 5% голосів.

Як повідомлялося, за даними ЦВК, явка на проміжних виборах народного депутата, що відбулися 25 жовтня, становила 50,03%.

ЦВК зареєструвала кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) №208: самовисуванця із Сум, голову правління БО " БФ Олексія Оскера" Олексія Оскера; самовисуванця, підприємця з Ірпеня Михайла Побігая; висуненого Партією Сергія Суханова адвоката з Дніпра Сергія Суханова; кандидата від Прогресивної соціалістичної партії України Івана Донця; лідера політичної партії "Радикальна партія" Олега Ляшка; члена політичної партії "Команда Сергія Мінька" Віталія Чорного; кандидата від політичної партії "Право-консервативна партія України "Північний шлях" Василя Крутчака, а також Анатолія Григоровича Гунька, висуненого політичною партією "Слуга народу" та Анатолія Миколайовича Гунька, самовисуванця.

Цього самого дня, 25 жовтня, в країні відбувалися місцеві вибори, явка на яких у Чернігівській області загалом становила, за даними ЦВК, 41,64%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА