10:11 26.10.2020

Нинішній мер Берегового Бабяк заявляє про перемогу на місцевих виборах із результатом 72%

1 хв читати

Нинішній мер м. Берегового Закарпатської області Золтан Бабяк заявляє, що отримав 72% голосів виборців на перших виборах голови Берегівської об'єднаної територіальної громади, що відбулися в неділю, після здійсненої в регіоні адміністративно-територіальної реформи.

"Дякую вам за вашу підтримку! На перших виборах на голову Берегівської ОТГ голосували 13 209 виборців. У підсумку я отримав 10 109 голосів, тобто 72%. Спасибі кожному за довіру", - написав Бабяк на своїй сторінці в Facebook українською та угорською мовами.

Раніше, вранці 25 жовтня, міністр зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини Петер Сіярто на своїй сторінці у Facebook закликав угорців Закарпаття підтримати на місцевих виборах КМКС "Партія угорців України", а також нинішнього міського голову Берегового Золтана Бабяка. Також він повідомив, що жителі Закарпаття, які перебувають на території Угорщини, можуть перетнути кордон для голосування і повернутися назад без зобов'язання проходити 14-денний карантин.

У Міністерстві закордонних справ України заявили, що офіційний Будапешт у такий спосіб "нахабно підтвердив своє пряме втручання у внутрішні справи України і завдав підступного удару послідовним зусиллям України конструктивно вирішити наявні в українсько-угорських відносинах проблеми".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА