06:23 27.10.2020

У Єгипті акула напала на українську сім'ю, дитина в реанімації

1 хв читати
У Єгипті акула напала на українську сім'ю, дитина в реанімації

Українська родина постраждала в результаті нападу акули в Єгипті, дитина потрапила до реанімації, повідомляє Державне агентство розвитку туризму України в Фейсбук.

"У Єгипті під час снорклингу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська родина. Дванадцятирічний хлопчик досі в реанімації, він переніс одну операцію, завтра друга, поранену руку врятувати не вдалося", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, уряд Єгипту взяв на себе лікування, надається вся необхідна медична допомога, а посольство України на зв'язку з родичами постраждалих.

В агентстві зазначають, що даний випадок не перший, оскільки відпочивальники, незважаючи на застереження і заборони туроператорів, за межами готелю купують екстремальні тури, не знаючи, що для цього потрібен окремий страховий поліс.

"Закликаємо всіх туристів бути максимально обережними в країні перебування, заздалегідь ознайомитися з правилами безпеки, купувати екстремальні тури у своїх ліцензованих туроператорів або їх офіційних локальних партнерів! Не нехтуйте своїм здоров'ям і життям!", - підсумували в агентстві з туризму.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА