12:22 27.10.2020

Мінветеранів винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

1 хв читати
Мінветеранів винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

Міністерство у справах ветеранів України розробило і винесло на громадське обговорення проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві.

"Нині в суспільстві набуває поширення таке явище, як формування упереджено-негативного ставлення до ветеранів війни. Насамперед це відбувається через активне висвітлення в ЗМІ окремих негативних вчинків ветеранів і замовчування позитивних прикладів, яких насправді значно більше. Результатом таких процесів стає дистанціювання суспільства від ветеранів і навіть прояви зневаги до них. Ці явища підсилюються заходами інформаційної агресії проти України та її захисників", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

У відомстві зазначають, що для формування позитивного сприйняття суспільством ветерана війни - взірця героїзму та патріотизму необхідний системний підхід.

З цією метою міністерство розробило проект Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві.

Очікується, що реалізація концепції забезпечить успішну реінтеграцію ветеранів війни в мирне життя як активних, працездатних членів суспільства, створить позитивне інформаційне середовище для захисників України та сформує шанобливе ставлення громадян до ветеранів-захисників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

ЗС України відбили 82 атаки окупантів за добу на семи напрямках

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА