14:39 27.10.2020

У Чорноморську ДВК "втратила" пакет із бюлетенями на підтримку партії Труханова - "ОПОРА"

1 хв читати

У м. Чорноморську (Одеська область) дільнична виборча комісія виявила відсутність пакета з бюлетенями на підтримку політичної партії мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй справам", повідомляє Громадянська мережа "ОПОРА".

"Пізно ввечері 26 жовтня члени дільничної виборчої комісії № 511026 (м. Чорноморськ Одеської області) під час здачі виборчої документації до міської територіальної виборчої комісії виявили відсутність пакета з бюлетенями на підтримку політичної партії "Довіряй справам", - йдеться в повідомленні.

В "ОПОРІ" розповіли, що члени ДВК не змогли пояснити, де є пакет із бюлетенями, зазначивши, що на виборчій дільниці його також немає.

"Після цього представник політичної партії "Довіряй справам" у Чорноморській міський ТВК викликала на місце поліцію", - йдеться в повідомленні.

Водночас пізніше територіальна виборча комісія, порадившись, розглянула уточнення про те, що ці бюлетені помилково упакували разом із бюлетенями за іншу партію. Після цього ТВК ухвалила рішення залишити документацію на повторний підрахунок усіх бюлетенів. Представник "Довіряй справам" написав відповідну заяву в поліцію.

Згідно з ч. 2 ст. 158-1 Кримінального кодексу України, викрадення, пошкодження, приховування чи знищення виборчого бюлетеня караються штрафом від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами терміном до двох років, або обмеженням волі терміном до трьох років, або позбавленням волі терміном до двох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА