07:11 28.10.2020

В Італії зафіксовано рекордний з травня добовий показник смертності у пацієнтів з COVID-19

2 хв читати
В Італії зафіксовано рекордний з травня добовий показник смертності у пацієнтів з COVID-19

В Італії зафіксовано рекордний добовий приріст випадків смерті людей з коронавірусом - помер 221 інфікований, свідчать дані Міністерства охорони здоров'я країни.

Як повідомляє британське видання The Guardian, це найвищий показник з 15 травня, коли в Італії за добу померли 242 заражених COVID-19.

Крім того, в країні діагностували ще 21 тис. 944 нових випадки коронавірусу, що майже на 5 тис. більше, ніж напередодні.

За добу в лікарню поступили 958 пацієнтів з коронавірусом. Таким чином, всього в країні госпіталізовано 13 тис. 955 хворих, понад 1,4 тис. із них перебувають у палатах інтенсивної терапії.

Всього в Італії з початку пандемії діагностували понад 564,7 тис. випадків коронавірусу, кількість смертей інфікованих досягла позначки в 37,7 тис. При цьому майже 272 тис. хворих видужали.

The Guardian зазначає, що найбільш епідеміологічно несприятливими регіонами Італії є Ломбардія (близько 5 тис. нових заражень), південь області Кампанія і П'ємонт.

В Італії з понеділка посилили обмеження в зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації. Відповідно до нових правил, які оприлюднила в неділю канцелярія голови Ради міністрів Італії, в країні закривають всі кінотеатри, театри, спортивні зали і басейни. Ресторани і бари продовжать роботу, але з обмеженнями в часі - до шостої вечора.

За даними The Guardian, незважаючи на те, що жителі зустріли такі обмеження протестами, радник Міністерства охорони здоров'я Італії Вальтер Річарді попередив, що цих заходів може бути недостатньо для стримування поширення вірусу.

Річарді також закликав до введення карантинів в Мілані і Неаполі, де, за його словами, заразитися COVID-19 можливо лише після відвідин бару.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА