07:22 28.10.2020

Російські найманці чотири рази порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці чотири рази порушили режим тиші на Донбасі

За минулу добу російські найманці чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, без втрат, повідомили в штабі Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 27 жовтня, в смугах відповідальності наших підрозділів російсько-окупаційні війська чотири рази порушили домовленості, які почали діяти 27 липня 2020 ... На ворожі вогневі провокації українські військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу об'єднаних сил не було", - сказано в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у середу.

Зокрема, в районі населеного пункту Водяне противник застосував автоматичний гранатомет, а недалеко від населеного пункту Піски - ручний протитанковий гранатомет. Крім того, ще два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано на ділянці поблизу Шумів, де у вечірній час противник відкривав вогонь з підствольного гранатомета.

"З початку поточної доби, 28 жовтня, на всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано", - зазначили в зведенні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА