08:25 29.10.2020

Трамп вважає, що проти чиновника міністерства внутрішньої безпеки, який написав про нього книгу, потрібно порушити кримінальну справу

2 хв читати
Трамп вважає, що проти чиновника міністерства внутрішньої безпеки, який написав про нього книгу, потрібно порушити кримінальну справу

Президент США Дональд Трамп заявив, що колишній чиновник міністерства внутрішньої безпеки США Майлз Тейлор, який написав про нього книгу, повинен постати перед судом.

"Він (Тейлор - ІФ) працював з виданням фейкових новин New York Times, він є співробітником Google, він працює на Google. Все це було просто ще однією гігантською містифікацією з вашингтонського болота і корумпованої групи особливих інтересів. Ось що я скажу. Цей хлопець, на мою думку, повинен бути притягнутий до кримінальної відповідальності", - заявив Трамп під час передвиборчого мітингу в штаті Арізона.

Президент США також повідомив, що раніше ніколи не чув про Тейлора.

"Анонім був ніким, незадоволеним співробітником, якого давним-давно швидко звільнили з роботи, як мені сказали, за некомпетентність", - зазначив Трамп.

Тейлор, колишній співробітник міністерства внутрішньої безпеки (DHS), повідомив у середу, що він був анонімним автором статті, що вийшла у вересні 2018 року в New York Times, і подальшої книги, яка критикує характер президента Трампа.

"Я був свідком нездатності Трампа виконувати свою роботу протягом двох з половиною років. Всі це бачили, хоча більшість з них не вирішувалися висловитися, побоюючись репресій", - написав Тейлор у середу в статті в Medium Post, яка розкриває його особу.

"Тому, коли я залишив адміністрацію, я написав попередження, дослідження характеру нинішнього головнокомандувача і застереження виборцям, що це було не так погано, як це виглядало всередині адміністрації Трампа - це було гірше", - написав він.

Тейлор залишив міністерство в 2019 році.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА