10:37 29.10.2020

Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві

2 хв читати
Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві

Транспортна платформа Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві.

Як повідомила прес-служба компанії у четвер, до платформи в Україні вже приєдналося понад 150 ресторанів: KFC, "Пузата Хата", "Тайський привіт", "Китайський привіт", "В'єтнамський привіт", Meiwei, "БагатоЛосося", Musafir, Cinnabon та інші.

Компанія зазначає, що в період запуску доставка їжі буде можлива лише до центральних районів Києва і буде безкоштовною. Згодом зона покриття розширюватиметься, і послуга стане платною. Мінімальна вартість замовлення становить 100 грн.

Середній час доставки становитиме від 20 до 40 хвилин. При цьому з метою безпеки їжа доставлятиметься лише безконтактним способом, а оплата – проводитиметься за допомогою банківської картки.

"Уже понад 2 млн людей користується платформою Bolt в Україні. Саме для них ми щодня працюємо над поліпшенням якості та розширенням спектру послуг. У нас величезний досвід у сфері замовлення поїздок, який став основою для запуску Bolt Food у Києві. Ми хочемо, щоб наш новий сервіс сподобався користувачам і посів лідируюче місце на українському ринку доставки їжі", - наводить прес-служба слова регіонального менеджера Bolt Тараса Потічного.

Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити застосунок Bolt Food для смартфона. Якщо у вашому телефоні вже встановлено застосунок Bolt, всі дані будуть перенесені з нього автоматично.

"Компанія Bolt швидко реагує на виклики, які диктує час. Ми подбали про те, щоб контакт кур'єрів із персоналом ресторанів та користувачами сервісу був мінімальним. Це важливий захід безпеки у період пандемії. Тому зробити замовлення можна буде лише із зазначенням конкретного місця, де буде залишено пакет з їжею", - зазначив регіональний менеджер Bolt Food Ігор Шрамко.

Україна стала 15 країною, де була запущена ця послуга.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА