19:18 29.10.2020

МВС України ініціює діалог із Великою Британією щодо спрощення візових вимог

1 хв читати
МВС України ініціює діалог із Великою Британією щодо спрощення візових вимог

Британські фахівці прибудуть в Україну для аналізу міграційних процедур та українського законодавства в рамках діалогу щодо спрощення візових вимог для українців, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Як повідомляється на сайті МВС України, під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс у четвер міністр зазначив, що відносини між Україною та Великою Британією вийшли на новий рівень.

"Сьогодні ми обговорюємо дорожню карту реалізації досягнутих домовленостей. Зокрема, МВС ініціює діалог між країнами щодо спрощення візових вимог для громадян України і готове максимально йти назустріч британській стороні з питань аналізу міграційних процедур і законодавства. З цією місією в Україну прибудуть відповідні фахівці", - сказав Аваков.

Міністр наголосив на необхідності відкриття в Україні британського візового центру для пришвидшеної обробки заявок українських громадян. За його словами, такий крок свідчитиме про серйозну налаштованість уряду Великої Британії в цьому питанні.

Сіммонс зазначила, що вітає активний діалог МВС двох країн. "Співробітництво між нашими країнами відзначається не лише оборонною та торговельною складовими, а й питаннями боротьби зі злочинністю та безпеки кордонів", - наголосила посол.

Сторони обговорили активізацію співробітництва між міністерствами внутрішніх справ України та Великої Британії, особливо в контексті нещодавнього візиту президента України Володимира Зеленського до Лондона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА