21:02 29.10.2020

В Італії знову побито рекорд зі збільшення кількості заражених COVID-19 за добу

2 хв читати
В Італії знову побито рекорд зі збільшення кількості заражених COVID-19 за добу

В Італії за останню добу зафіксовано понад 26 тис. випадків захворювання коронавірусом COVID-19, що є рекордною кількістю захворілих за день, повідомляють західні ЗМІ.

У четвер влада повідомила про 26 831 хворого за добу, що на 1 840 більше, ніж у попередній день.

Зареєстровано 217 летальних випадків, що збільшило загальну кількість смертей до 38 122 осіб.

В Італії з понеділка посилені обмеження в зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації. Відповідно до нових правил, в країні закривають всі кінотеатри, театри, спортивні зали і басейни. Ресторани і бари продовжать роботу, але з обмеженнями в часі - до шостої вечора.

Незважаючи на те, що жителі зустріли такі обмеження протестами, радник Міністерства охорони здоров'я Італії Вальтер Річарді попередив, що цих заходів може бути недостатньо для стримування поширення вірусу. Річарді також закликав до введення карантинів у Мілані і Неаполі, де, за його словами, заразитися COVID-19 можливо, лише після відвідин бару.

Мер Мілана Джузеппе Сала та його колега з Неаполя Джуіджі де Маджистріс попередили напередодні уряд Італії, що не розуміють, на яких підставах в МОЗ країни зробили висновок про необхідність введення в їхніх містах режиму самоізоляції.

"Якщо це думка міністерства, то ми хочемо знати, на яких фактах, яких особисто у нас немає, вона грунтується", - додав мер Мілана.

Він зазначив, що в Мілані обстановка під контролем. Нині у відділеннях інтенсивної терапії перебувають 300 осіб з коронавірусом. Під час першої хвилі захворювання навесні 2020 року таких пацієнтів в Мілані було 1, 7 тис. Мер не виключив, що ситуація може з часом погіршитися, проте заявив, що у нього є 10-15 днів, щоб подивитися, як розвивається ситуація, і дійсно чи потрібні радикальні заходи щодо стримування COVID-19.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА