20:37 30.10.2020

За невикористання масок у громадських місцях Латвії з 20 листопада загрожуватиме штраф до 50 євро

1 хв читати
За невикористання масок у громадських місцях Латвії з 20 листопада загрожуватиме штраф до 50 євро

Президент Латвії Егіл Левітс затвердив поправки до закону про управління ситуацією з поширенням "Covid-19", які передбачають, що з 20 листопада за невикористання коштів для прикриття рота і носа в громадських місцях може застосовуватися попередження або штраф у розмірі до 50 євро.

Згідно з поправками, з 20 листопада малозабезпеченим і незаможним жителям маски повинні будуть роздавати муніципальні установи.

Раніше в Мін'юсті повідомили, що з цією метою планується придбати багаторазово використовувані маски вартістю 2 євро, які можна прати принаймні 30 разів.

Закупівлю масок планується здійснити до 15 листопада.

У Латвії за добу виявлено 284 нових випадки COVID-19, повідомляє новинний портал Delfi.ru з посиланням на Центр профілактики та контролю захворювань. Загальна кількість хворих на коронавірус у республіці зросла до 5 679. Ще п'ять пацієнтів з коронавірусом померли в республіці, загальна кількість жертв досягла 69.

Кількість нових випадків зараження, виявлених у Латвії в п'ятницю, виявилася вище середнього показника за тиждень. У четвер і в середу в республіці реєстрували 251 випадок зараження щодня, у вівторок в Латвії зафіксували 136 нових випадків COVID-19, у понеділок - 79.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА