07:55 31.10.2020

Винуватцю смертельної ДТП на Хрещатику повідомили про підозру

2 хв читати
Винуватцю смертельної ДТП на Хрещатику повідомили про підозру

Винуватцю смертельної дорожньо-транспортної пригоди на вул.Хрещатик в Києві 30 жовтня, в результаті якої загинули дві людини, повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що стало причиною загибелі кількох людей, повідомили в Київській міській прокуратурі.

"За погодженням Київської міської прокуратури повідомлено про підозру 66-річному водієві іномарки, яка вчинила масштабну дорожньо-транспортну пригоду в центрі Києва зі смертельними наслідками. Дії чоловіка кваліфіковано за ч.3 ст.286 КК України", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури.

За інформацією правоохоронців, підозрюваний затриманий і перебуває в лікарні під охороною. Вирішується питання про обрання водієві запобіжного заходу.

Зазначається, що в результаті ДТП постраждали три людини, зокрема п'ятимісячна дитина, який перебувала з батьками в авто, в яке влетів Land Rover. Усіх постраждалих госпіталізували, за останніми даними їх стан задовільний.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці в Фейсбук у ніч на суботу повідомила, що постраждала родина з п'ятимісячним немовлям.

"Три людини отримали травми, коли некероване авто виїхало на проїжджу частину і врізалося в інші машини. На жаль, в одній із машин була родина з п'ятимісячною дитиною. Всіх постраждалих госпіталізували", - зазначила вона.

Стан постраждалих оцінюється як задовільний.

Як повідомлялося, 30 жовтня близько 16.00 до столичної поліції на спецлінію "102" надійшла інформація про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на вул.Хрещатик.

У результаті ДТП двоє людей загинули на місці події, ще четверо отримали травми різного ступеня тяжкості.

Згідно з оприлюдненими даними МВС та фото з місця аварії, її винуватцем став екс-член Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (2009-2012) та Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері ринків фінансових послуг (2012-2014) Юрій Назаренко. У жовтні 2014 року він пішов з Нацкомфінпослуг на пенсію, не чекаючи набуття чинності законом про люстрацію.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА