15:53 31.10.2020

В Естонії зафіксовано антирекорд з COVID-19, в Литві та Латвії померли кілька людей

2 хв читати
В Естонії зафіксовано антирекорд з COVID-19, в Литві та Латвії померли кілька людей

В Естонії в суботу встановлено новий антирекорд зараження коронавірусом – 134 випадки за добу, а всіх ув'язнених однієї з в'язниць замкнули в камерах, щоб уникнути поширення COVID-19; в Литві діагностовано понад 1 тис.нових хворих; в Латвії - 215.

У Віруській (Viru) в'язниці в естонському місті Йихві (Johvi) всіх ув'язнених замкнули в камерах 27 жовтня, щоб уникнути поширення коронавірусу. "Ув'язнені замкнені в своїх камерах, оскільки у вівторок і в середу коронавірус було виявлено у 31 ув'язненого, а до ранку суботи - вже у 81", - повідомив у суботу виданню Postimees віце-канцлер МВС з питань в'язниць Прийт Кама (Priit Kama).

У Віруській в'язниці наразі 697 ув'язнених, більшість у двомісних камерах, але багато хто перебуває в камерах на самоті. А загалом наразі в трьох естонських в'язницях 2 тис.389 ув'язнених.

803 первинних тести на вірус SARS-CoV-2, з них 134 показали позитивний результат, повідомив у суботу департамент здоров'я. Це найбільша кількість випадків зараження коронавірусом після початку епідемії. До цього колишній антирекорд було встановлено 28 жовтня (125 випадків), а ще раніше найбільший показник було зафіксовано 2 квітня (93 заразилися). Померлих за останню добу не зафіксовано. Загальна кількість жертв коронавірусу після початку епідемії становить 73 людини.

У Литві за минулу добу виявлено 1001 новий випадок COVID-19, померли вісім інфікованих осіб, повідомив у суботу литовський Національний центр громадського здоров'я агентству BNS. Напередодні в Литві було виявлено 735 випадків COVID-19, 29 жовтня було зафіксовано антирекорд - 950 випадків, 28 жовтня повідомлялося про 776 заражених, 27 жовтня - про 410, 26 жовтня було виявлено 766 хворих. Із початку пандемії зараження COVID-19 в Литві було діагностовано у 14 тис.824 осіб, померли 165 осіб.

За минулу добу в Латвії виявлено 215 нових випадків COVID-19, повідомляє в суботу агентство BNS з посиланням Центр профілактики і контролю захворювань. Напередодні в Латвії було виявлено 284 випадки COVID-19, у четвер і в середу реєстрували по 251 нагоди зараження, у вівторок зафіксували 136 випадків COVID-19, у понеділок - 79. Померли за добу дві людини. З початку пандемії в Латвії підтверджено у 5 тис.894 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА