07:02 02.11.2020

Прем'єр Грузії пішов на самоізоляцію через COVID-19 у співробітника його охорони

1 хв читати
Прем'єр Грузії пішов на самоізоляцію через COVID-19 у співробітника його охорони

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія в неділю повідомив, що змушений піти на самоізоляцію через те, що у одного з його співробітників виявлено коронавірус.

"На жаль, мені зараз доводиться працювати в іншому режимі, оскільки у мого співробітника, з яким вчора у мене була тривала комунікація, під час тестування було виявлено коронавірус. Відповідно, я перейшов в самоізоляцію і в цьому режимі продовжую працювати", - написав Гахарія на своїй сторінці в Фейсбуці.

У прес-службі уряду республіки журналістам повідомили, що коронавірус був підтверджений у співробітника охорони прем'єра.

31 жовтня в Грузії відбулись парламентські вибори. Згідно з даними ЦВК, яка вже завершила підрахунок понад 99,77% бюлетенів, правляча партія набрала 48,16% голосів виборців. На другому місці - Опозиційний блок "Єдиний національний рух - Об'єднана опозиція", який, згідно з останніми даними, набрав 27,12%.

Тим часом, опозиція в Грузії результатами підрахунку голосів залишилася незадоволена і закликала своїх прихильників вийти на мітинг.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА