17:02 02.11.2020

ОАСК відмовив у задоволенні 20 позовів від партії "Перемога Пальчевського" про визнання виборів мера Києва та депутатів до міськради такими, що не відбулися

2 хв читати
ОАСК відмовив у задоволенні 20 позовів від партії "Перемога Пальчевського" про визнання виборів мера Києва та депутатів до міськради такими, що не відбулися

Окружний адміністративний суд Києва відмовився задовольнити позовні вимоги кандидатів у депутати Київської міськради від політичної партії "Перемога Пальчевського" та кандидата на посаду мера Андрія Пальчевського, повідомляє прес-служба ОАСК.

"Суд, розглянувши позови, де заявниками зазначені кандидати у депутати КМР від Київської міської організації політичної партії "Перемога Пальчевського", а також кандидат на посаду мера Андрій Пальчевський, ухвалив - відмовити у задоволені позовних вимог, оскільки, позивачами не надано суду жодних доказів, які свідчили б про можливі порушення відповідачами вимог Виборчого кодексу, про які йдеться у позовах", - йдеться у повідомленні на сайті суду.

Як зазначається, позивачами не надано до суду і матеріали справи не містять жодних доказів щодо фіксування позивачами чи їхніми офіційними спостерігачами зазначених ними порушень з боку відповідачів, зокрема, актів про порушення вимог Виборчого кодексу України.

"Позивачі також не подали до суду доказів щодо порушення порядку встановлення підсумків голосування на місцевих виборах, не надали доказів щодо подання ними зауважень під час складання і підписання протоколу підрахунку голосів", - пояснили в суді.

Як повідомлялося, до Окружного адміністративного суду міста Києва надійшло 20 виборчих позовів. Серед вимог було зазначено: визнати протиправними дії Деснянської, Подільської, Печерської, Шевченківської, Дніпровської, Голосіївської, Дарницької, Солом’янської, Святошинської, Оболонської районних у місті Києві ТВК. Також суд просили встановити, що чергові вибори київського міського голови та депутатів до Київської міської ради 25 жовтня не відбулися.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА