18:01 02.11.2020

Букмекери в Україні з великою перевагою ставлять на перемогу Байдена на виборах президента США

2 хв читати
Букмекери в Україні з великою перевагою ставлять на перемогу Байдена на виборах президента США

Ставка на те, що переможцем призначених на 3 листопада президентських виборів у США стане Джо Байден у букмекера "Парі-Матч" становить 1,32 до 1, а у "Фавбет" - 1,44 до 1.

У тих, хто впевнений у переобранні Дональда Трампа на другий термін, є хороша можливість непогано заробити, оскільки ставка на його перемогу у "Парі-Матч" дорівнює 3,20 до 1, а у "Фавбет" - 2,8 до 1.

"Фавбет" також приймає ставки на результати голосування на американських виборах за окремими штатами. Серед них є і рівні ставки (наприклад, у Флориді 1,87 до 1 на кожну з партій), і ставки з дуже великим розривом. Наприклад, в Айдахо ставка на республіканців 1,01 до 1 і на демократів 11,00 до 1, тоді як у Колорадо ситуація зворотна: ставка на демократів - 1,02 до 1, ставка на республіканців - 11,00 до 1.

Водночас букмекерські контори приймають також ставки на наступні президентські вибори в Україні. Згідно з ними, найбільші шанси на перемогу у нинішнього глави держави, ставки на якого і "Парі-Матч", і "Фавбет" приймають на рівні 2,5 до 1.

Другу позицію посідає спікер Верховної Ради Дмитро Разумков: ставка "Парі-Матч" - 5 до 1, "Фавбет" - 6 до 1, тоді як шанси Петра Порошенка знову стати президентом оцінюються трохи нижче: "Парі-Матч" - 6 до 1, "Фавбет" - 7 до 1.

За ставками "Фавбет", такі ж як у Порошенка шанси стати наступним главою держави і у лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, тоді як ставка "Парі-Матч" на її перемогу нижча - 10 до 1 і відповідає ставці на одного з лідерів "ОПЗЖ" Юрія Бойка. З такою ставкою згодні і у "Фавбет".

У "Парі-Матч" слідом йдуть лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко - 15 до 1, глава МВС Арсен Аваков, прем'єр-міністр Денис Шмигаль і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко - 25 до 1. Серед можливих кандидатів зазначені мер Києва Віталій Кличко, журналіст Дмитро Гордон і блогер Анатолій Шарій зі ставками по 50 до 1. У списку є також ставки на перемогу лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 200 до 1 і навіть співачки Ольги Полякової - 250 до 1.

У "Фавбет" список можливих учасників президентських виборів трохи менший. У ньому ставки на Смешка, Гриценка та співака Святослава Вакарчука приймаються на рівні по 15 до 1, мера Львова Андрія Садового - 25 до 1, Ляшка - 50 до 1 і Леоніда Кучму та Віктора Януковича, які вже були президентами України, - по 500 до 1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

Ворожий комплекс спостереження "Муром-М" вразили ударні БПЛА в селищі Бєлгородської області

Окупанти за добу завдали два ракетних і 58 авіаударів по Україні, обстріляли понад 120 населених пунктів

Українська авіація завдала за добу ударів по 9 місцях скупчення окупантів

На фронті за добу було 106 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 31 атаку окупантів

115-та ОМБр спростувала інформацію про те, що бригада відповідальна за крах оборони в районі Очеретиного

У Криворізькому районі ППО збила безпілотник

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА