10:47 03.11.2020

Поліція посилила заходи безпеки у зв'язку з акціями в центрі Києва

2 хв читати
Поліція посилила заходи безпеки у зв'язку з акціями в центрі Києва

Співробітники поліції Києва спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України у вівторок перейшли на посилений режим несення служби у зв'язку запланованими в центрі столиці заходами, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Відповідно до раніше поданих заявок сьогодні в центральній частині Києва анонсовано проведення масових акцій, зокрема і біля будівлі Верховної Ради України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень, правоохоронці, у тому числі кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу, посилили заходи безпеки на локаціях проведення заходів", - йдеться в повідомленні.

Крім того, правоохоронці попереджають про можливі обмеження дорожнього руху окремими вулицями в центрі у зв'язку із запланованим залученням автотранспорту до проведення деяких акцій.

"Зранку біля Верховної Ради України одному з учасників заходу стало зле. Військовослужбовці Національної гвардії України та поліцейські, які забезпечують там публічну безпеку та порядок, одразу надали чоловіку першу домедичну допомогу до приїзду лікарів", - повідомляють правоохоронці.

Поліція закликає організаторів та учасників акції дотримуватися норм чинного законодавства і карантину та не порушувати громадського порядку.

Як повідомлялося, о 9:00 біля будівлі Верховної Ради розпочалися дві акції - "СВIТЛО-мітинг" за участю представників бізнес-асоціацій, які вимагають детінізації економіки, і "Податковий майдан", що вимагає ухвалити законопроекти №3853-1 (2), 3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування, а також не запроваджувати карантинні обмеження для малого та мікробізнесу.

Крім того, біля будівлі Конституційного Суду також відбувається акція. Згідно з порядком денним засідань КС, у вівторок, 3 листопада, Велика палата КС продовжить розгляд подання про відповідність Конституції закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА