10:18 04.11.2020

Марадону успішно прооперували у зв'язку з утворенням тромбу в мозку

1 хв читати
Марадону успішно прооперували у зв'язку з утворенням тромбу в мозку

Чемпіон світу з футболу 1986 року аргентинець Дієго Марадона успішно переніс операцію у зв'язку з утворенням субдуральної гематоми, повідомив його особистий лікар Леопольдо Луке.

"Операція тривала приблизно 1 годину 20 хвилин. Гематому було успішно видалено. Дієго добре переніс операцію", - наводить слова Луке TNT Sports.

Луке додав, що Марадона "не спить і відчуває себе дуже добре".

Про намір провести Марадоні операцію у зв'язку з тромбом, що утворився в головному мозку, повідомлялося напередодні ввечері. Зазначалося, що субдуральна гематома могла бути зумовлена травмою голови, в результаті якої, ймовірно, і утворився згусток крові.

Марадону госпіталізували ще в понеділок до однієї з клінік поблизу Буенос-Айреса через три дні після того, як він відзначив 60-річчя.

Водночас у вівторок повідомлялося, що легенда футболу проходитиме лікування від депресії. "Він цілий тиждень сумував, відмовлявся приймати їжу", - наводить слова представника колишнього капітана збірної Аргентини Associated Press.

Марадона вважається одним із кращих гравців в історії футболу. Він чемпіон світу 1986 року, на клубному рівні виступав, зокрема, за команди "Бока Хуніорс" (Аргентина), "Барселона" (Іспанія), "Наполі" (Італія).

Нині Марадона є головним тренером аргентинського футбольного клубу "Гімнасія".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА