07:46 06.11.2020

Пошта США не доставила до дня виборів 150 тис. бюлетенів

2 хв читати
Пошта США не доставила до дня виборів 150 тис. бюлетенів

Понад 150 тис. бюлетенів застрягли в пунктах обробки кореспонденції поштової служби США і не були доставлені до дня виборів, 12 тис. із них належать до п'яти штатів, де результат виборів ще невідомий, повідомляє газета The Washington Post.

Як пише видання, в деяких "хитких штатах" бюлетені, що надійшли із запізненням, "все одно будуть підраховані, оскільки поштові штемпелі датовані днем виборів".

Зазначається, що це стосується штату Невада, де після дня виборів надійшли 4 518 бюлетенів, а також Північної Кароліни (2 958) і Пенсильванії (3 439).

Поштова служба направила в четвер до суду заяву, в якій визнала, що тисячі бюлетенів були оброблені вчасно, і що в середу, 4 листопада, таких бюлетенів було оброблено більше, ніж 3 листопада - в день виборів, повідомляє газета.

"Очікується, що кількість бюлетенів, спрямованих поштою і не доставлених в термін, зросте в міру надходження актуальної інформації найближчими днями", - пише видання.

Як повідомляє телеканал CNN, окружний суддя Еммет Салліван наказав поштовій службі США перевіряти всі пункти обробки листів двічі на день у штатах, де їх подача була продовжена.

Нині триває підрахунок голосів в низці принципово важливих для результату президентських виборів американських штатів. У багатьох із них Трамп спочатку лідирував, а потім, ближче до завершення підрахунків, став стрімко втрачати позиції. Американські ЗМІ зазначають, що переважно це - результат підрахунку бюлетенів, які прийшли поштою вже після закриття виборчих дільниць. Трамп вважає, що ці бюлетені взагалі не слід враховувати, оскільки вони надійшли вже після завершення голосування.

Серед таких штатів Пенсильванія (20 вибірників), де, згідно з держсекретарем Кеті Буквар, всі бюлетені будуть підраховані до п'ятниці.

У "хиткому" американському штаті Джорджія з 16 голосами членів колегії вибірників обробка бюлетенів може бути завершена через 10 днів після дня виборів, заявив представник виборчої комісії штату Габріель Стерлінг.

Офіс держсекретаря штату Невада підтвердив, що такі дані за результатами голосування на виборах президента США будуть опубліковані вранці в п'ятницю, повідомляє Fox

 

юв

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА