08:58 06.11.2020

Україна зможе за допомогою своїх партнерів знайти шляхи, можливо нестандартні, для повернення Криму

2 хв читати
Україна зможе за допомогою своїх партнерів знайти шляхи, можливо нестандартні, для повернення Криму

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак наголошує, що Україна працюватиме над тим, щоб знайти реальний шлях повернення тимчасово окупованого Російською Федерацією Криму.

"Україна буде працювати над тим, щоб знайти реальний шлях, не на словах, а на ділі, і дійсно зробити це", - сказав він в інтерв'ю програмі "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1 + 1".

Відповідаючи на питання, чи повернеться Крим до складу України, Єрмак відповів: "Абсолютно. Тому що я в цьому впевнений. Але ніхто, напевно, не може відповісти, коли це станеться. Я теж вам не дам сьогодні відповідь конкретно, що це станеться через рік, через два".

Глава ОП нагадав, що президент України Володимир Зеленський заявив про створення платформи для деокупації Криму, до роботи якої, на думку Єрмака, буде залучено багато країн. Зокрема, однією з перших про це заявила Туреччина під час недавнього візиту в цю країну президента України.

При цьому Єрмак наголосив, що "ніхто не вирішить наші питання за нас". "Ніхто більше нас, українців, не зацікавлений у тому, щоб Крим повернувся. І не потрібно тішити себе ілюзіями. Але, за допомогою наших партнерів, шукаючи взаємні інтереси, нестандартні шляхи, я впевнений, що нам вдасться це зробити. Це є метою, це є завданням для влади. І я вважаю, що і ми, і наступна влада, якщо це не відбудеться за нашої каденції, повинні працювати над цим питанням, і не забувати про нього, ніколи", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА