11:14 06.11.2020

У Дніпрі затримали двох грабіжників підприємства - МВС України

1 хв читати
У Дніпрі затримали двох грабіжників підприємства - МВС України

Поліцейські Дніпра затримали двох грабіжників, які вчинили збройний напад на офіс підприємства.

За повідомленням прес-служби МВС, зловмисники напали на офіс, погрожуючи працівникам підприємства рушницею. У такий спосіб злочинці змусили віддати їм ключі від сейфа, звідки викрали документи, після чого втекли місця злочину.

"Як встановили поліцейські Дніпровського відділу поліції, 9 жовтня двоє чоловіків у мотоциклетних шоломах зайшли до офісу підприємства, розташованому у Дніпровському районі. Погрожуючи персоналу зброєю, вони змусили працівників лягти на підлогу, після чого силою забрали у них ключі від сейфа та стали шукати гроші. Потім заволоділи майном та поїхали з місця злочину на мотоциклі", - передає прес-служба.

У міністерстві розповіли, що незабаром поліцейські вийшли на слід злочинців. Ними виявилися двоє раніше судимих місцевих жителів 37 та 42 років. Під час обшуків правоохоронці знайшли у підозрюваних вибухонебезпечні предмети і докази, які підтверджують їхню причетність до нападу на підприємство. Зокрема в їхньому автомобілі було виявлено рушницю калібру 12 мм та мисливські патрони.

Затриманим пред'явлено обвинувачення в розбої (ч.3 ст.187 КК України) і в незаконному поводженні зі зброєю (ч.1 ст. 263 КК України). Їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Джерело: https://mvs.gov.ua/ua/news/35945_Policiya_Dnipra_zatrimala_grupu_cholovikiv_za_rozbiyniy_napad_na_pidprimstvo.htm

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА