20:23 06.11.2020

"Нова пошта" відкрила відділення в м. Щастя на лінії розмежування

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" відкрила відділення в новому сервісному центрі на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в м. Щастя Луганської області.

Як повідомила прес-служба компанії в п'ятницю, відділення в м. Щастя розташоване безпосередньо в новому сервісному центрі на контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду (КПВВ). Клієнтам буде доступна послуга експрес-доставки, вони зможуть відправляти й отримувати посилки вагою до 30 кг.

Крім того, у відділенні надаватимуть фінансові послуги: оплата комунальних платежів, зняття готівки з картки, грошові перекази тощо.

"Нова пошта продовжує розвивати власну мережу, відкриваючи відділення в усій країні: від курортних містечок до найвіддаленіших сіл і прикордонних територій. Ми хочемо, щоб всі українці отримували якісний сервіс доставки і мали доступ до кращих товарів. Щоб всі могли купувати в українських онлайн- магазинах або за кордоном, і, найголовніше, могли відчувати турботу, отримуючи посилки від рідних і близьких", - коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

Нове відділення зможе обслуговувати близько 30 тис. клієнтів на місяць.

"Новий сервісний центр став першим об'єктом державно-приватного партнерства. Відкриття таких центрів заплановано на всіх КПВВ. Окрім відділень "Нової пошти", яка стала партнером Мінреінтеграції в запуску сервісного центру, в кожному з них розташовуватиметься Центр надання адміністративних послуг, центр зайнятості, Ощадбанк, кімната "матері і дитини", аптека і товари першої необхідності завдяки "ОСТО-груп". Тут можна отримати максимум адміністративних та соціальних послуг. На території працюватиме Wi-Fi та облаштовано зони відпочинку", - зазначив віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції ОСЬ Олексій Резніков, слова якого наводить прес-служба.

"Нова пошта" зазначає, що також інвестувала 12 млн грн у відкриття одного з сервісних центрів на КПВВ у Новотроїцькому Донецької області, яке розпочне роботу в грудні цього року.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА