21:04 06.11.2020

Наглядова рада ДАК "Автомобільні дороги України" розпочала свою діяльність, до її складу увійшли 5 осіб

2 хв читати
Наглядова рада ДАК "Автомобільні дороги України" розпочала свою діяльність, до її складу увійшли 5 осіб

Наглядова рада ДАК "Автомобільні дороги України" розпочала свою діяльність; перше засідання пройшло в п'ятницю, 6 листопада.

Як повідомило Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") в своєму Telegram-каналі в п'ятницю, склад наглядової ради був затверджений Кабінетом міністрів України в розпорядженні від 4 листопада 2020 року.

До його складу увійшли: керуючий партнер Адвокатського об'єднання "Прокопчук і партнери", член Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Олег Прокопчук; глава правління "Української асоціації винахідників", професор Таврійського національного університету ім. В. Вернадського Сергій Симак; експерт з цифрової трансформації Олександр Шубенко; заступник голови наглядової ради Професійної асоціації учасників ринку капіталу і деривативів, глава "Української біржі" Артемій Єршов; заступник голови "Укравтодору" Андрій Почтарьов.

Головою наглядової ради обрано Сергія Симака, корпоративним секретарем - Тетяну Семенович.

Зазначається, що до початку засідання всі члени наглядової ради підписали відповідні контракти з ДАК "Автомобільні дороги України". Склад наглядової ради обирається терміном на три роки.

"З початку роботи нашої команди в "Укравтодорі" реформування ДАК було одним із пріоритетів. Нами було проведено внутрішній аудит, ініційовані кримінальні справи в регіональних структурах, де були виявлені корупційні порушення. І хоча значна частина обласних ДАКів була штучно доведена до банкрутства, в їх системі працює близько 16 тис. людей, вони володіють значними матеріально-технічними ресурсами, деякі з яких - є частиною критичної інфраструктури держави. На старті ми йшли за принципом - провести "санацію" хворої структури, не зашкодивши державним інтересам. Створення Наглядової ради є важливим кроком до системної трансформації ДАК", - цитує прес-служба главу "Укравтодору" Олександра Кубракова.

За даними агентства, до компетенції Наглядової ради належать питання стратегічного розвитку АТ "ДАК "Автомобільні дороги України", його фінансової діяльності, внутрішнього аудиту та корпоративної діяльності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Велика Британія виділила майже 150 млн фунтів стерлінгів на зміцнення енергетичного сектора України

Прем'єр Польщі закликав фермерів припинити блокування українського кордону

Після знищення російського Ту-22М3 другий літак був змушений розвернутися - ГУР МО

Серед загиблих у Синельниковому - троє дітей від 6 до 14 років, повідомили в ОВА

У Херсоні внаслідок обстрілу виникла пожежа, є постраждалий

Процедуру ввезення гумдопомоги для потреб муніципалітетів та її використання необхідно спростити - мер Тростянця

Кількість загиблих на Дніпропетровщині збільшилася до дев'яти: у лікарні померла поранена дитина

ГУР: Російський Ту-22МЗ збито тими самими засобами, якими раніше було уражено А-50

Суд заборонив діяльність проросійської партії "Соціал-патріотична асамблея слов'ян" - СБУ

Росіяни 18 разів обстріляли Донеччину, є загиблі - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА