08:13 07.11.2020

Посли Німеччини і Франції вітають відкриття КПВВ "Щастя" як один із результатів паризьких домовленостей "нормандської четвірки"

2 хв читати
Посли Німеччини і Франції вітають відкриття КПВВ "Щастя" як один із результатів паризьких домовленостей "нормандської четвірки"

Посли Німеччини і Франції в Україні відзначають важливість відкриття КПВВ "Щастя" на лінії розмежування на Донбасі, що є одним із результатів реалізації домовленостей "нормандської четвірки" в грудні 2019 року в Парижі.

"КПВВ "Щастя": один із конкретних результатів останнього саміту "нормандської четвірки". Дуже сучасний і привабливий! Я сподіваюся, що багато людей з непідконтрольних територій скоро можуть скористатися цими послугами! Важливий крок у боротьбі за серця людей!", - написала в п'ятницю в Twitter посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен.

"Радий бути сьогодні разом із Володимиром Зеленським на КПВВ "Щастя" на лінії розмежування на Донбасі. Запрацює вже 10/11. Полегшить повсякденне життя людей. Вітання за цю роботу. Реалізація одного з рішень "нормандського" саміту в Парижі. Браво, Україно", - зазначив у свою чергу в Twitter посол Франції в Україні Етьєн де Понсен.

Як повідомлялося, 6 листопада президент України Володимир Зеленський разом із представниками дипломатичних місій оглянув новий контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Щастя" на лінії розмежування на Донбасі, який почне роботу 10 листопада. Цього дня також буде відкритий КПВВ "Золоте".

Зеленський з послами відвідав відділення "Ощадбанку", пошту і Центр надання адміністративних послуг, розташованих у КПВВ "Щастя". Президент зазначив, що на КПВВ передбачені всі умови як для пішохідного переходу, так і для проїзду автомобілів.

Президент подякував послу Німеччини в Україні Анці Фельдгузен, послу Франції Етьєну де Понсену, послу Канади Ларисі Галадзі, спеціальному представнику чинного голови ОБСЄ в Україні Гайді Грау, координатору системи ООН в Україні Оснат Лубрані, послу Швеції Тобіасу Тібергу, тимчасовому повіреному в справах США Христині Квін і заступнику посла Великої Британії Ніколасу Гарроксу за допомогу, надану Україні, і за те, що погодилися відвідати з ним Донбас.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА