14:29 07.11.2020

Нацполіція візьме під охорону офіційні представництва Азербайджану та Вірменії в Україні - Клименко

1 хв читати

Національна поліція України візьме під охорону всі офіційні представництва Азербайджану та Вірменії в країні, повідомив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

"Усі офіційні представництва Азербайджану та Вірменії найближчим часом будуть узяті під охорону поліції. Закликаємо всіх, а особливо представників діаспори, громадян обох держав, котрі перебувають на території України, до терпимості та толерантного ставлення один до одного", - заявив Клименко, повідомляє прес-служба Нацполіції в соцмережі Facebook.

Рішення було ухвалено у зв'язку з обстрілом будівлі консульства Азербайджану в Харкові.

"Поліція зробить усе для того, щоб затримати осіб, причетних до цього зухвалого злочину, та спрямовує свої зусилля, щоб не допустити міжетнічних конфліктів на території нашої держави", - наголосив Клименко.

Як повідомлялося, будівля Почесного консульства Азербайджану в Харкові зазнала обстрілу в ніч на 7 листопада. По дверях і вікнах консульства було зроблено шість пострілів. Ніхто не постраждав, оскільки вночі в будівлі нікого не було. Камери консульства зафіксували, що нападниками були дві людини. Під час огляду поліцейські виявили та вилучили дві гільзи і три залишки металу від кулі. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА