19:21 08.11.2020

Грузинська опозиція в Батумі оголосила цілодобовий протест

2 хв читати
Грузинська опозиція в Батумі оголосила цілодобовий протест

Учасники мітингу, що проходить в Батумі паралельно з акцією опозиції в Тбілісі, заявили, що ігноруватимуть введені владою в зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19 обмеження і переходять на режим 24-годинного протесту.

"Ми переходимо на 24-годинний режим протесту", - заявив на акції протесту перед будівлею уряду Аджарської автономної республіки представник опозиційної партії "Єдиний національний рух" (ЄНР) Мірдат Камададзе.

За його словами, це рішення погоджено з організаторами акції протесту в Тбілісі, які також заявили про намір продовжити акції.

Він повідомив, що учасники акції мають намір встановити перед будівлею аджарського уряду намети і ігноруватимуть оголошені владою з 9 листопада в рамках заходів щодо запобігання розповсюдженню COVID-19 обмеження на пересування після 22:00.

"Ми встановимо намети, не підкоряємося комендантській годині. Протест продовжиться до досягнення мети", - сказав опозиціонер.

У свою чергу інший представник ЄНР Джелал Кікава заявив на акції, що, незважаючи на пандемію, вони продовжаться. "Плювати нам на корону (коронавірус COVID-19). Хай живе третій президент Грузії Міхеіл Саакашвілі!" - звернувся Кікава до присутніх на акції.

Раніше незгодні з результатами парламентських виборів і виборів до Верховної ради Аджарії, які пройшли 31 жовтня, представники опозиційних партій в Батумі зажадали проведення нових виборів і відставки голови Центрвиборчкому Грузії Тамари Жванії. Аналогічні вимоги пролунали на мітингу опозиції в Тбілісі. У правлячій партії "Грузинська мрія" вимоги опозиції назвали абсурдними.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

Фармкомпанія "Дарниця" приєднується до Альянсу критичних лікарських засобів ЄС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА