12:23 09.11.2020

Поліція Житомира виявила склад вибухонебезпечних предметів у квартирі місцевого жителя - МВС

1 хв читати
Поліція Житомира виявила склад вибухонебезпечних предметів у квартирі місцевого жителя - МВС

Поліція Житомира вилучила у 55-річного місцевого жителя арсенал вибухонебезпечних предметів - детонатори, димові гранати, вибухові пакети і гранати РГД-5, які той зберігав у власній квартирі, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України в понеділок.

Під час санкціонованого обшуку квартири у чоловіка було виявлено п'ять димових гранат, два детонатори, шість гранат РГД-5 та 10 вибухових пакетів. У квартирі, де зберігався арсенал вибухонебезпечних речовин, мешкали також ще три людини, серед яких 3-річна дитина.

"Небезпека від зберігання вибухонебезпечних предметів у багатоквартирному будинку в рази збільшувалась від легкодоступності їх знаходження. У будь-який момент дитина, залишившись без нагляду, могла зацікавитись незвичними предметами", - зазначив в. о. начальника Житомирського відділу поліції Володимир Богдан.

Усі виявлені небезпечні предмети вилучено. Власника арсеналу затримали. Порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження з бойовими припасами (ст. 263 КК України).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА