18:50 09.11.2020

Вірменський прем'єр заявив про продовження боїв за карабаський Шуші

1 хв читати
Вірменський прем'єр заявив про продовження боїв за карабаський Шуші

Бойові дії за одне з ключових у Карабаху міст Шуші тривають, заявив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

"Бої за місто Шуші тривають", - написав Пашинян у Facebook.

Зі свого боку президент невизнаної Нагірно-Карабаської Республіки (НКР) Араїк Арутюнян повідомив про продовження бойових дій у зоні конфлікту, проте не прокоментував інформацію про перехід міста Шуші під контроль азербайджанської сторони.

"Бойові дії за всім периметром республіки тривають. Армія оборони НКР і ополченці твердо стоять на рідній землі, й ми битимемося проти ворога до кінця. Наша згуртована боротьба може змінити ситуацію, і ми зможемо викинути ворога з Арцаху", - написав Арутюнян у Facebook.

Раніше в понеділок прес-секретар президента невизнаної Нагірно-Карабаської Республіки (НКР) Ваграм Погосян повідомив, що армія оборони НКР втратила контроль над ключовим містом Шуші, а азербайджанські війська перебувають на підступах до Степанакерта.

Про взяття міста Шуша (вірм. Шуші) президент Азербайджану Ільхам Алієв оголосив напередодні. У відповідь на це представник Міноборони Вірменії Ованнісян заявляв, що результат боїв за Шуші стане зрозумілий у понеділок.

Шуші є одним із ключових міст Карабаху, розташоване за 11 км від столиці самопроголошеної Нагірно-Карабаської Республіки Степанакерта.

Бойові дії в Нагірному Карабаху тривають з 27 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА