13:07 11.11.2020

Уранці через КПВВ на Донбасі на підконтрольну територію в'їхала 131 людина, виїхала 71, двох не пропустили, на три КПВВ ніхто не прибував - Держприкордонслужба

2 хв читати
Уранці через КПВВ на Донбасі на підконтрольну територію в'їхала 131 людина, виїхала 71, двох не пропустили, на три КПВВ ніхто не прибував - Держприкордонслужба

 На три з семи контрольно-пропускних пункту в'їзду-виїзду, які діють на лінії розмежування на Донбасі і які в середу розпочали роботу о 8:00, станом на 10:00 громадяни для перетину лінії розмежування не прибували.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, йдеться про пункти пропуску "Гнутове", "Мар'їнка" та "Майорське".

Водночас на двох з інших чотирьох пунктах пропуску спроби громадян перетнути лінію розмежування виявилися безуспішними. "У КПВВ "Золоте" одну людину і в КПВВ "Щастя" одну людину, які вибули в напрямку тимчасово окупованої території, повернули представники окупаційної влади", - йдеться в повідомленні.

Лише два контрольно-пропускні пункти працюють у звичайному режимі: через них лінію розмежування за дві ранкові години перетнули вже 202 людини. "Станом на 10:00 співробітники Держприкордонслужби України оформили: в КПВВ "Станиця Луганська" на вхід із тимчасово окупованої території України 131 людину, на вихід - 66 людей; у КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд на тимчасово окуповану територію України оформлені п'ятеро громадян і п'ять транспортних засобів", - розповіли в Держприкордонслужбі.

У відомстві нагадали, що з 8:00, згідно з рішенням командувача об'єднаних сил, відновлено роботу всіх КПВВ на лінії розмежування, які працюють щодня з 8 до 16 години. "У них перебуває достатня кількість персоналу Державної прикордонної служби України для забезпечення пропуску осіб і транспорту. Проте фактичний пропуск на більшості дорожніх коридорів блокують проросійські бойовики", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, 10 листопада на лінії розмежування сторін у Донецькій і Луганській областях з українського боку лінії розмежування сторін розпочали роботу контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ), проте, як повідомила українська делегація для участі в ТКГ у соцмережі Facebook, російська сторона блокувала роботу пунктів пропуску і не пропускає через них людей. Зокрема, всі оформлені українськими прикордонниками на виїзд на тимчасово окуповану територію в КПВВ "Щастя" повернулися через відмову пропускати їх представниками незаконних збройних формувань.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА