14:39 12.11.2020

Вуличні адміністратори "Нової пошти" за 4 міс. видали клієнтам 2 млн посилок і продовжать роботу на постійній основі

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" відзвітувала про видачу клієнтам 2 млн посилок за чотири місяці роботи послуги вуличних адміністраторів - з липня по листопад 2020 року.

Як зазначено в повідомленні компанії в четвер, вуличні адміністратори "Нової пошти" обслуговують клієнтів у 840 найбільш завантажених відділеннях компанії в різних містах України. Це нововведення засвідчило свою ефективність, тому посаду введено на постійній основі.

"Для нас украй важливо й далі підтримувати безпечний простір доставки у своїх відділеннях. Тому ще навесні ми передбачили цілу низку заходів, щоб клієнти почувалися максимально безпечно: запровадили формат вікна нічної аптеки у майже 600 відділеннях, прискорили процес ідентифікації клієнтів через застосунок "Дія" та POS-термінали Ощадбанку, удосконалили наше мобільний застосунок, через який клієнти зручно і швидко можуть оформити та оплатити посилки, збільшили кількість зон самообслуговування у відділеннях та ввели посаду вуличних адміністраторів", - зазначив директор із розвитку мережі "Нова пошта" Євген Тафійчук.

Вуличні адміністратори "Нової пошти" перебувають у приміщенні біля входу у відділення, і коли підходить клієнт, який хоче забрати посилку, виходять на вулицю, сканують його ідентифікаційну карту у мобільному застосунку або запитують номер накладної, після чого виносять посилку безпосередньо клієнту на вулицю. Послуга працює лише для наперед оплачених відправлень.

Компанія повністю забезпечує вуличних адміністраторів сезонним спецодягом: для холодної пори року це толстовка, жилет, напівкомбінезон, а також куртка, шапка та рукавиці.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА