18:05 12.11.2020

В Одесі не впроваджуватимуть карантин вихідного дня - міськрада

2 хв читати
В Одесі не впроваджуватимуть карантин вихідного дня - міськрада

В Одесі не планують упроваджувати карантин вихідного дня, повідомив секретар оперативного штабу Одеської міської ради з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Олександр Тиховський.

"Станом на сьогодні на території міста Одеса зберігається "помаранчевий" рівень епідеміологічної небезпеки й поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19. Наразі обласна та міська комісії ТЕБ і НС не ухвалювали жодних рішень стосовно впровадження карантину вихідного дня", - розповів Тиховський у коментарі, оприлюдненому на YouTube-каналі міськради.

"Одеса продовжує перебувати в "помаранчевій" зоні й дотримуватися усіх передбачених цим рівнем епіднебезпеки карантинних заходів. А саме: обов'язково носити маски й користуватися дезінфекторами в громадських місцях, дотримуватися соціальної дистанції", - пояснив він.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України в середу затвердив низку карантинних обмежень, зокрема заборонив масові заходи за участю понад 20 осіб, планові госпіталізації, роботу розважальних закладів, а також упровадив карантин вихідного дня з 00:00 суботи до 00:00 понеділка. У вихідні додатково до постійних обмежень буде заборонено прийом відвідувачів закладами громадського харчування, можлива тільки торгівля навинос. Прийом відвідувачів у ТРЦ та інших закладах розважальної діяльності, прийом відвідувачів суб'єктами господарювання у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, окрім торгівлі продуктами харчування в магазинах, 60% площі яких визначені для торгівлі продуктами харчування, пальним, ліками та медвиробами, ветеринарними препаратами й кормами. Продовжуватимуть діяльність установи, що надають фінансові послуги та діяльність з інкасації, оператори поштового зв'язку й медичної практики, ветеринарної практики, діяльність автозаправних комплексів без зон харчування, з техобслуговування і ремонту транспортних засобів. Карантин вихідного дня впроваджено з 14 до 30 листопада.

Джерело: https://www.youtube.com/watch?v=jE60Ra8XXOM

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА