18:05 12.11.2020

Радник Єрмака Уманський подав у відставку

1 хв читати
Радник Єрмака Уманський подав у відставку

Радник керівника Офісу президента України, екс-міністр фінансів Ігор Уманський повідомив, що подав у відставку й написав відповідну заяву в Офіс президента.

"Карантин вихідного дня? Ок! Тоді всі на вихід! І я почну перший. Відповідну заяву подав на Банкову. Про причини відставки - все після ухвалення рішення за моєю заявою. Обов'язково запрошу всіх, кому небайдуже. Відпочивайте!" - написав він на своїй сторінці у Facebook у четвер.

22 квітня 2020 року керівник Офісу президента Єрмак повідомив, що звільненого з посади міністра фінансів Уманського призначено його офіційним радником, він займатиметься ситуацією з можливою корупцією в митних і податкових органах.

Уманського було призначено на посаду глави Мінфіну 4 березня 2020 року, а 30 березня Верховна Рада звільнила його з цієї посади та призначила з другої спроби екс-заступника міністра фінансів і екс-заступника голови Адміністрації президента Сергія Марченка.

Уманський у своїй біографії двічі обіймав посаду першого заступника міністра фінансів - у 2008-2010 рр. у команді Віктора Пинзеника, після звільнення якого виконував обов'язки міністра, і в 2014-2015 рр. в команді міністра Наталії Яресько.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА