19:10 12.11.2020

Правоохоронці проконтролюють, щоб "Епіцентр" під час карантину вихідного дня продавав лише товари першої необхідності

2 хв читати
Правоохоронці проконтролюють, щоб "Епіцентр" під час карантину вихідного дня продавав лише товари першої необхідності

Міністерство внутрішніх справ України проконтролює, щоб у магазинах групи компаній "Епіцентр До" у вихідні дні після впровадження нових карантинних обмежень реалізовувалися лише товари першої необхідності та продукти харчування, повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко.

"Керівництво мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" ухвалило рішення про дотримання карантинних обмежень, затверджених Кабінетом Міністрів, про що зробило відповідну заяву на своєму сайті. Працюватиме лише центр виконання онлайн-заявок на доставку товарів. Ніяких стовпотворінь у залах, на касах і автостоянках! Органи МВС і Національна поліція ретельно проконтролюють, щоб заяви керівництва мережі "Епіцентр" відповідали їхнім реальним діям щодо запобігання поширенню епідемії COVID-19", - написав Геращенко у Facebook у четвер увечері.

Раніше прес-служба компанії повідомила, що в магазинах мережі "Епіцентр" і "Нова лінія" під час карантину вихідного дня реалізовуватимуть лише "життєво необхідні товари", зокрема харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби й товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми. Також працюватиме доставка їжі з ресторанів мережі. Компанії групи також мають намір вживати заходів для уникнення черг у точках видачі онлайн-замовлень.

Раніше мережа "Епіцентр" у Facebook повідомила, що не закриватиметься у вихідні, незважаючи на впровадження в Україні карантину вихідного дня з 14 по 30 листопада. Міністр охорони здоров'я Максим Степанов закликав органи контролю відреагувати на заяву мережі.

ТОВ "Епіцентр К" володіє в Україні мережею однойменних торговельних центрів. Компанія створена в 2003 році й відкрила перший гіпермаркет у Києві в грудні того самого року.

За даними Єдиного держреєстру юридичних осіб і осіб-підприємців на вересень 2020 року, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

Статутний капітал ТОВ "Епіцентр К" становить 158,6 млн грн. Його керівником є Петро Михайлишин.

Джерело: https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7/posts/3471533866266769

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок артилерійського обстрілу в Куцурубській громаді загинула жінка, поранені чоловік і підліток

Росія вбила українських дітей у Дніпрі, ми могли запобігти цьому, але не змогли - глава МЗС Естонії

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА