20:16 12.11.2020

Зеленський повідомив, що почувається добре і на самоізоляції працює

1 хв читати
Зеленський повідомив, що почувається добре і на самоізоляції працює

Президент України Володимир Зеленський, який захворів на Covid-19 і нині перебуває в лікарні "Феофанія", записав відеозвернення.

"Як ви знаєте, Covid-19, на жаль, не оминув і мене. Але почуваюсь я досить добре ... Думаю, що велика заслуга - це саме ваша підтримка, ваші теплі слова, ваші побажання якнайшвидшого одужання, і я дякую за це кожному з вас", - сказав Зеленський у своєму відеозверненні, яке оприлюднив телеканал "Україна 24" в телеграм-каналі.

Глава держави повідомив, що перебуває на самоізоляції вже третій день, але "не відокремився від роботи" і продовжує виконувати свої обов'язки. "Всі органи влади, вважаю, працюють у нормальному режимі і всі ці дні в онлайні у мене відбуваються наради, важливі переговори, дзвінки, взагалі робота", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, 9 листопада президент України Володимир Зеленський і керівник Офісу президента Андрій Єрмак повідомили, що захворіли Covid-19. Пізніше радник Єрмака Михайло Подоляк розповів, що Зеленський і Єрмак проходять лікування від Covid-19 в лікарні "Феофанія".

Джерело: https://t.me/ukraina24tv/4045

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА