06:45 13.11.2020

В Естонії вводяться додаткові обмеження з метою не допустити поширення коронавірусу

2 хв читати
В Естонії вводяться додаткові обмеження з метою не допустити поширення коронавірусу

Уряд Естонії на засіданні в четвер розпорядився ввести з понеділка, 16 листопада, додаткові обмеження з метою запобігти поширенню коронавірусу.

Як повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі уряду, "цих умов повинні дотримуватися відвідувачі під час перебування і пересування в магазинах, торговельних центрах, точках громадського харчування та розважальних закладах, а також учасники публічних зібрань і заходів, на яких для публіки не передбачені стаціонарні місця. Заклади громадського харчування та розважальні повинні бути закриті для дозвілля з 00.00 годин, дозволено продавати їжу навинос".

У магазинах і приміщеннях загального користування торговельних центрів почне діяти правило 2+2, тобто відвідувачі можуть пересуватися в магазинах і торговельних центрах максимум по двоє, дотримуючись з іншими людьми дистанції в два метри. Обмеження не поширюється на сім'ї і ситуації, коли його розумне виконання неможливо.

У закладах громадського харчування, розважальних закладах та культурних організаціях, наприклад, у театрах, кіно, нічних клубах дозволено збиратися групами до 10 осіб, але відстань між групами повинна бути не менше двох метрів.

Додаткові обмеження вводяться у зв'язку з швидким поширенням в Естонії коронавірусу. За даними департаменту здоров'я на 12 листопада, за добу було виявлено 374 позитивних тести, захворюваність за останні 14 днів на 100 тисяч населення становить 166. Для порівняння: 14 жовтня той самий показник був 43, 12 вересня - 22, а 1 серпня - 4, нагадали в уряді.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА