08:51 13.11.2020

У Києві затримано трьох невідомих, які стріляли в патруль, поранений правоохоронець госпіталізований

1 хв читати
У Києві затримано трьох невідомих, які стріляли в патруль, поранений правоохоронець госпіталізований

У Святошинському районі Києва в ніч на п'ятницю затримані троє невідомих, які при спробі втечі відкрили вогонь в патрульних поліцейських, поранений правоохоронець госпіталізований, повідомили в прес-службі Патрульної поліції України в своєму телеграм-каналі в п'ятницю вранці.

Як повідомили правоохоронці, в ніч на п'ятницю, близько 4.00, на вулиці Героїв Космосу в Києві екіпаж патрульних зупинив автомобіль Subaru за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм з приводу порушення, інспектори помітили в салоні трьох чоловіків, які помітно нервували. Також у одного з пасажирів патрульні побачили рацію і кобуру. Коли інспектори звернулися до пасажирів - чоловіки вибігли з авто і почали тікати.

"Під час переслідування один із втікачів зробив постріли в напрямку патрульного. В результаті поліцейський отримав три вогнепальні поранення. У відповідь патрульні застосували табельну вогнепальну зброю…", - сказано в повідомленні.

За допомогою ще одного екіпажу патрульних, неподалік від місця зупинки автомобіля, були затримані троє невідомих. "У одного з них виявили предмет, схожий на пістолет і гранати", - зазначили правоохоронці.

"Патрульного госпіталізували медики. Інші учасники події поранень не отримали. Обставини події встановлюються", - повідомили в прес-службі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА