21:51 13.11.2020

Учасникам озброєної групи, які стріляли в поліцейських у Києві, повідомлено про підозру

1 хв читати
Учасникам озброєної групи, які стріляли в поліцейських у Києві, повідомлено про підозру

 

Під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №8 повідомлено про підозру трьом учасникам злочинної групи за фактом посягання на життя правоохоронця та незаконного поводження зі зброєю, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

"За даними слідства, 13 листопада 2020р близько 4:00 ранку співробітники патрульної поліції зупинили на вул. Героїв Космосу в м.Києві автомобіль таксі "Subaru Legacy", водій якого порушив правила дорожнього руху. Після зупинки троє пасажирів автомобіля вибігли з салону і побігли. В цей час один із них стріляв на поразку в поліцейських і поранив патрульного. Не зважаючи на це, правоохоронці їх затримали", - йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

Під час обшуку у них вилучили предмети, схожі на гранати РГД-5 і Ф-1, предмет, схожий на пістолет Макарова з патронами, наручники, пластикові хомути, скотч, комплект професійних відмичок, дистанційні рації та інші речові докази.

Затриманими виявилися уродженці Хмельниччини, які нещодавно прибули до Києва і проживали в орендованій квартирі.

Зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

В рамках слідства правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння тяжких і особливо тяжких злочинів на території Києва та інших регіонів України та їх можливих спільників.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА