07:36 14.11.2020

Івано-Франківськ відмовився від введення повного локдауну і зробив вихідні робочими

2 хв читати
Івано-Франківськ відмовився від введення повного локдауну і зробив вихідні робочими

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради зробив вихідні дні в листопаді робочими, щоб скасувати введений урядом карантин вихідного дня, повідомив мер міста Руслан Марцинків.

"Підприємці повинні працювати. Тому, згідно з рішенням виконавчого комітету, субота та неділя до 30 листопада цього року є робочими днями на території Франківської ОТГ", - написав мер на своїй сторінці в Facebook.

Також він звернувся до Кабінету міністрів України щодо скасування "карантину вихідного дня" і проханням до правоохоронців не штрафувати підприємців, які працюватимуть.

Марцинків зазначив, що субота і неділя будуть робочими для суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе, тощо), торговельно-розважальних центрів, суб'єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торговельного та побутового обслуговування населення, закладів культури і закладів, пов'язаних з культурою, спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, ринків.

Раніше мер Львова Андрій Садовий назвав "дурницями" введення карантину "вихідного дня" і заявляє, що у Львові таке рішення уряду підтримувати не будуть. Львівська міська рада готує позов до суду на рішення Кабінет міністрів України ввести в Україні карантин "вихідного дня".

Як повідомлялося, Кабмін у середу, 11 листопада, ввів низку карантинних обмежень, зокрема заборонив масові заходи при наявності понад 20 людей, планові госпіталізації, роботу розважальних закладів, а також ввів карантин вихідного дня з 14 до 30 листопада.

Джерело:

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові щонайменше один постраждалий унаслідок нічного обстрілу

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА