15:10 14.11.2020

До Нацполіції надійшло понад 16 тис. заяв про порушення виборчого законодавства

1 хв читати
До Нацполіції надійшло понад 16 тис. заяв про порушення виборчого законодавства

Із початку виборчої кампанії до органів Національної поліції України надійшло 16 203 заяви та повідомлення про порушення виборчого законодавства, повідомляє прес-служба Нацполіції.

"У період з 5 вересня до 14 листопада 2020 року загалом до територіальних органів Національної поліції надійшло 16 203 заяви та повідомлення про порушення виборчого законодавства. Загалом органи поліції склали 2 397 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов'язаних з порушенням виборчого законодавства", – йдеться в повідомленні на сайті поліції.

Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 1 093 кримінальні провадження: 687 – відкриті за фактами порушення виборчого законодавства, 406 – пов'язані з виборчим процесом.

Як повідомлялося, 15 листопада відбудеться другий тур виборів депутатів та голів сільських, селищних та міських рад у 21 регіоні України.

Повторне голосування на виборах міського голови відбудеться в семи містах: Суми, Одеса, Херсон, Луцьк (Волинська обл.), Краматорськ (Донецька обл.), Кам'янець-Подільський (Хмельницька обл.) та Українка (Київська обл.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА