20:00 14.11.2020

Зеленський звернувся до жителів ОРДЛО: Ви знаєте, хто блокує КПВВ і розділяє нас

2 хв читати
Зеленський звернувся до жителів ОРДЛО: Ви знаєте, хто блокує КПВВ і розділяє нас

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Україна робить все для припинення війни і повернення до нормального життя тимчасово окупованих територій Донбасу.

"Окремо хочу звернутися до наших громадян, до наших українців, які перебувають на тимчасово окупованій території. Ви бачите самі - Україна для вас відкрита. У всіх сенсах цього слова. Ви знаєте, хто блокує КПВВ з іншого боку. Хто розділяє нас. У всіх сенсах цього слова. Упевнений, ви не тільки це бачите і знаєте, але і зробите свої висновки. у всіх сенсах цього слова", - сказав він у своєму блозі із самоізоляції в суботу, спеціально перейшовши на російську мову.

Зеленський запевнив, що сьогодні Україна робить усе, щоб "це, нарешті, закінчилося". "І коли я кажу "це" - я не тільки про КПВВ. Я про "це", яке твориться сьомий рік, і інакше як "воно" це назвати не можна. Але я достеменно знаю, що війна закінчиться, і жодні КПВВ нам будуть не потрібні", - зазначив він.

Президент нагадав, що кілька днів тому Україна відкрила зі свого боку всі КПВВ у Донецькій і Луганській області. Більше того, в Луганській області з'явилося два нових КПВВ - в Щасті і Золотому.

"Ми відкрили в Щасті новий сервісний центр, де люди зможуть отримувати пенсії, соцвиплати і всього 88 адміністративних послуг. У цьому ж центрі - відділення банку, пошта, аптека, кімната матері і дитини. Зручно, сучасно, комфортно, безпечно. Тобто - всі ті слова, які повинні виникати у наших громадян, особливо на тимчасово окупованих територіях, коли вони чують слово Україна", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА