11:33 15.11.2020

Десятки одиниць спецтехніки стягують до Мінська перед акцією опозиції

1 хв читати
Десятки одиниць спецтехніки стягують до Мінська перед акцією опозиції

Білоруські співробітники силових структур напередодні недільних несанкціонованих протестів опозиції стягують до Мінська велику кількість спецтехніки і додаткові сили з прилеглих районів.

Як повідомляють "Інтерфаксу" очевидці, вранці в неділю одразу на кількох в'їздах до Мінська було помічено кілька колон. У білоруську столицю з прилеглих районів направляються десятки вантажівок зі співробітниками правоохоронних органів у захисній екіпіровці, військовими, колючим дротом, а також водометами, загороджувальною технікою з багатометровими сталевими щитами, позашляховики системи "Рубіж".

У центрі Мінська розміщуються десятки одиниць бронетехніки, включаючи БТР і броньовані всюдиходи з великокаліберними кулеметами на даху.

Центральні площі Мінська знову оточені. Правоохоронці у камуфляжі монтують вздовж Площі Незалежності та Жовтневої площі металеві огорожі, розгортають колючий дріт. Також оточені музей Великої Вітчизняної війни, площа Державного Прапора і підходи до розташованої там же міської резиденції Олександра Лукашенка "Палац Незалежності".

Уздовж оточення вишикувалися військові в бойовій екіпіровці. Вони озброєні пістолетами і автоматами Калашникова.

Білоруська опозиція напередодні оголосила про плани в неділю вийти на несанкціонований марш в пам'ять про своїх прихильників, загиблих під час вуличних протестів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА