13:06 15.11.2020

Оздоровчий комплекс "5 Елемент" не порушував карантинних вимог-керівництво

1 хв читати

Спортивний оздоровчий комплекс "5 Елемент" не порушував жодних вимог так званого "карантину вихідного дня", а всі процедури з реабілітації в закладі здійснюються з дотриманням всіх санітарно-епідемічних вимог, повідомило керівництво комплексу в інтерв'ю журналістам.

"Ми спортивно-оздоровчий комплекс і у нас в штаті працює велика кількість реабілітологів, ми маємо право надавати послуги реабілітації безпосередньо від хвороб або травм і відновлювати своє здоров'я", - сказав юрист комплексу Валерій Ричек в інтерв'ю журналістам.

Він зазначає, що в постанові уряду про так званий "локдаун вихідного дня" немає заборони на діяльність оздоровчих закладів.

Керівництво комплексу пов'язує активність силовиків із політичним тиском. Як відомо, у суботу в заклад завітали правоохоронці, які виписали адміністративний протокол.

Генеральний директор комплексу Наталія Щербій зазначила, що співробітники вийшли працювати з дотриманням усіх санітарних норм.

"Наш комплекс має площу в 18 тис. квадратних метрів тільки в будівлях і ще відкритий майданчик. Загалом понад 25 тис.квадратних метрів. Ситуація має політичний підтекст", - сказала директор.

Оздоровчий комплекс "5 Елемент" планує оскаржити дії силовиків у судовому порядку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА