19:54 15.11.2020

Трамп знову відмовляється визнавати поразку на виборах, хоча раніше допустив перемогу Байдена

1 хв читати
Трамп знову відмовляється визнавати поразку на виборах, хоча раніше допустив перемогу Байдена

Президент США Дональд Трамп повернувся до своєї попередньої позиції невизнання перемоги на президентських виборах свого суперника демократа Джо Байдена.

У своєму Twitter він написав: "Він переміг тільки в очах фейкових медіановин. Я нічого не визнаю. У нас попереду довгий шлях (великими літерами в тексті президента - ІФ)".

"Сфальсифіковані вибори. Ми переможемо" - наголосив Трамп.

Трохи раніше, як повідомлялося, він заявив, що перемогу на президентських виборах, що відбулися 3 листопада, здобув його суперник демократ Байден, проте повторив, що перемога Байдена обумовлена шахрайством під час підрахунку голосів.

"Він переміг, тому що вибори були сфальсифіковані", - написав Трамп.

Вибори в США відбулися 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, але офіційні результати обробки бюлетенів у штатах будуть відомі пізніше в листопаді. Однак на підставі наявних даних провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу Байдена. Сам Байден також вважає себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Республіканець Трамп, який звинуватив демократів у шахрайстві і в тому, що вони "вкрали" у нього перемогу, не визнає поразки. Він ініціював низку судових позовів з метою добитися перегляду результатів голосування в кількох штатах, що може зайняти тривалий час.

Напередодні Трамп заявив, що на даному етапі не знає, чи зможе залишитися при владі на другий термін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА