10:25 17.11.2020

ВР у вівторок заслухає інформацію Кабміну про виконання заходів протидії COVID-19 та причини запровадження карантину вихідного дня

1 хв читати
ВР у вівторок заслухає інформацію Кабміну про виконання заходів протидії COVID-19 та причини запровадження карантину вихідного дня

Верховна Рада на засіданні у вівторок заслухає інформацію Кабінету Міністрів України щодо стану забезпечення урядом виконання постанови парламенту №937-IX від 20 жовтня "Про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та захисту всіх систем життєдіяльності країни від негативних наслідків пандемії та нових біологічних загроз".

Як повідомляється в порядку денному засідання, оприлюдненому на сайті парламенту, Верховна Рада також заслухає інформацію Кабміну про причини посилення карантинних заходів у вихідні та обмежувальні заходи, передбачені урядовою постановою від 11 листопада №1100 "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року №641".

Також планується заслухати інформацію про використання коштів державного бюджету України, виділених на заходи з подолання наслідків пандемії COVID-19.

Згідно з порядком денним, парламент у вівторок також розгляне проекти постанов авторства нардепа Ярослава Железняка щодо посилення протиепідемічних заходів та про своєчасне інформування громадян у разі посилення протиепідемічних заходів з метою підготовки до такого посилення.

У другому читанні буде розглянуто законопроект №3486 авторства голови комітету соцполітики Тетяни Третьякової про захист населення в період карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА