10:31 17.11.2020

Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі про причетність Тетяни Чорновол до підпалу офісу Партії регіонів

2 хв читати
Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі про причетність Тетяни Чорновол до підпалу офісу Партії регіонів

Народний депутат України VIII скликання, активістка Революції гідності Тетяна Чорновол заявила, що правоохоронці завершили досудове розслідування у провадженні про підпал офісу Партії регіонів у 2014 році.

"Слідство завершило досудове розслідування проти мене у справі штурму офісу Партії регіонів під час масових вбивств на Майдані 18 лютого 2014 року. Після мого ознайомлення зі справою її передадуть до суду. Очевидно, Печерського. Про це мені повідомили в ДБР сьогодні", - написала Чорновол у соцмережі Facebook увечері в понеділок.

"Прокурор додав, що кваліфікацію змінювати не буде, тобто влада планує в турборежимі засудити мене за статтею "умисне вбивство", - додала вона.

Як повідомлялося, 10 квітня співробітники ДБР здійснили обшук у будинку Чорновол Їй повідомили про підозру в керуванні підпалом офісу Партії регіонів у лютому 2014 року, внаслідок чого загинула людина.

Печерський районний суд Києва 16 квітня обрав для Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Суд, обравши запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 8 червня 2020 року, поклав на Чорновол низку обов'язків, окрім носіння електронного засобу контролю: прибувати на перший виклик слідчого, не покидати місця проживання, утриматися від спілкування зі свідками та здати документи для виїзду за кордон.

Згодом Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід із цілодобового на нічний домашній арешт Чорновол. 30 липня Печерський райсуд скоротив для неї час перебування під нічним домашнім арештом на годину.

Джерело: https://www.facebook.com/tchornovol/posts/3204171183045516

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Коаліція "Рамштайн" за два роки зобов'язалася виділити понад $95 млрд на військову допомогу Україні

Бельгія може поставити Україні літаки F-16 цього року

Президент та перша леді у Славутичі відвідали гімназію та підприємство переселенців з Маріуполя

Глава Пентагону оголосив про виділення найбільшого пакета військової допомоги Україні - на $6 млрд

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

У Києві триває евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській, по яких ворог анонсував можливий удар - Кличко

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА