16:19 17.11.2020

На Одещині військовий тягач зіткнувся з мікроавтобусом, ДБР розпочало розслідування

1 хв читати

У Лиманському районі Одеської області сталася ДТП за участю тягача, який транспортував військову техніку, та автомобіля Mercedes Sprinter, унаслідок якої постраждала жінка.

Як повідомляє прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Південного регіону, за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 (недбале ставлення до військової служби) Кримінального кодексу України.

"У ході слідства перевіряється версія про недбале ставлення до військової служби посадових осіб однієї з військових частин Одеської області, невжиття ними заходів, спрямованих на супровід негабаритної військової техніки автомобільною дорогою, а також недотримання вимог безпеки при евакуації озброєння, що призвело до зіткнення 15 листопада 2020 року військового тягача з Mercedes Sprinter. В результаті ДТП постраждала пасажирка цивільного авто, яку з переломами плеча, стегна та ребер ушпиталили", - зазначено в повідомленні.

Наразі призначено трасологічну й автотехнічну експертизи, а також досліджують причетність інших осіб до вчинення правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого в м. Миколаєві. Процесуальне керівництво - Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА