18:20 17.11.2020

ДСНС отримала ще 23 рятувальних машини для ліквідації наслідків ДТП - Мінінфраструктури

2 хв читати
ДСНС отримала ще 23 рятувальних машини для ліквідації наслідків ДТП - Мінінфраструктури

Міністерство інфраструктури України спільно з Державним агентством інфраструктурних проектів ("Укрінфрапроект") передали Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) ще 23 аварійно-рятувальних машини легкого типу вартістю 80,4 млн грн для проведення першочергових рятувальних робіт і ліквідації наслідків ДТП, повідомила прес-служба Мінінфраструктури у вівторок.

"Сьогодні в рамках Державної програми безпеки руху до 2020 року ДСНС отримала ще 23 новеньких аварійно-рятувальних машин легкого типу, створених на базі Ford Ranger. Вони мають найсучасніше обладнання відповідно до всіх європейських стандартів. У кінці жовтня ми вже передали службі 80 таких автівок, які одразу ж вирушили на наші дороги і довели свою ефективність. На черзі до кінця року ще 36 аналогічних авто", - наводить слова глави відомства Владислава Криклія прес-служба.

Міністерство зазначає, що, за підрахунками експертів, завдяки використанню цих рятувальних машин час прибуття допомоги на місце ДТП зменшиться з 35 до 12 хвилин.

Машини розраховані на бригади рятувальників до п'яти осіб і призначені для здійснення першочергових рятувальних робіт, ліквідації наслідків ДТП, заходів із пошуку постраждалих і надання їм домедичної допомоги, організації зв'язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, 27 жовтня ДСНС уже було передано 80 нових аварійно-рятувальних машин легкого типу вартістю майже 280 млн грн. Передання відбулося в рамках реалізації Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року.

Джерело: https://mtu.gov.ua/news/32388.html

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА